
باید به فکر بازارهای جدید برای عرضه پسته ایران باشیم / توليد ٢٠٠ هزار تن پسته در سال

به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حسین رضایی در آیین برگزاری هفتمین جشن ملی پسته در کبوترخان از توابع شهرستان رفسنجان، با موضوع پسته و بستنی افزود: باید به فکر بازارهای جدید برای عرضه پسته ایران باشیم.
فرماندار رفسنجان بیان کرد: تولید پسته و صادرات آن اگرچه با موانعی مواجه است، اما اگر موانع صادراتی این محصول رفع نشود امکان تعلیق کارتهای بازرگانی وجود دارد.
او اظهار داشت: با پیگیریهای متعدد با نهاد ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، عصر روز چهارشنبه گذشته، این مسئله در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، مطرح و مقرر گردید رفع تعلیق از کارتهای بازرگانی و نیز ارایه تسهیلات کم بهره به تاجران پسته انجام شود، که خبر خوب و خوشایندی است.
رضایی تاکید کرد: در دنیا امسال بیش از یک میلیون تن محصول پسته برداشت میشود که ۲۰۰ هزار تن آن سهم ایران است.
وی افزود: باید به فکر بازارهای جدید برای عرضه پسته ایران باشیم.
او با بیان اینکه پسته ایران از نظر طعم بی نظیر است گفت:اجرای کارخانه تولید بستنی در رفسنجان را ضروری است.